Qui som

QUI SOM?
UN LLOC PLÉ D'HISTORIA I TRADICIÓ

LA HISTORIA

Des de fa molts anys, aquest indret ha estat un lloc d´oració. Ens hem de remuntar als temps en què Balaguer era habitat pels àrabs i aquests tenien el seu nucli de població en el Pla d'Almatà. Amb la reconquesta duta a terme pel compte Ermengol al segle XI, el cristianisme s'hi fa present. Bona part de l'edifici actual del santuari és d´aquella època.

Al segle XVII, a causa de la gran devoció cada dia més creixent pels miracles que, segons s'explicava, feia el Sant Crist, s'eixamplà el temple i es posà sota l’advocació de la venerada imatge de la Mare de Déu, que avui encara conserva aquesta veneració dels fidels. La porta principal s'obrí al sud, cara a la ciutat, on es construí una façana totalment plana i coronada per un arc amb curvatura descendent a ambdós costats. 

LA ACTUALITAT

L'hotel vinculat amb el Santuari va iniciar el seu servei al 1999, en una remodelació dels antics serveis d'hostatgeria del Santuari. Al 2008 es va fer una profunda remodelació i renovació de les instal·lacions i s'ha disposat de serveis moderns pels hostes.

La voluntat de sobrietat inherent a un hotel vinculat amb el Santuari del Sant Crist no està renyida amb unes instal·lacions de qualitat i una experiència agradable, en la que netedat, tracte familiar i exquisit són el lema de l'establiment. Amb el temps, s'ha dotat de sales de reunions i d'estudi i cada dia es cerca millorar l'atenció en les ofertes de restauració i en les estades.

SANTUARI DEL SANT CRIST DE BALAGUER
UN LLOC PLÉ D'HISTORIA I TRADICIÓ

ELS NOSTRES CLIENTS
UN SERVEI DE QUALITAT DESDE 1999

Hotel Santuari 

Pla d'Almatà s/n 

25600 Balaguer

(+34) 973 449 617

 

 

 

Subscriu-te per rebre les nostres ofertes i promocions
Copyright © Hotel Santuari

Search